• Plants & Gifts

     

     

     

     

  • Plants & Gifts

Kleur in je tuin met vrolijke violen!

Kleur in je tuin met vrolijke violen!

Langzaam maar zeker nemen we afscheid van de winter. We hebben weer zin in het voorjaar. En wat past daar nu beter bij dan kleur in de tuin? Echte kleurmakers zijn natuurlijk de alom bekende én geliefde viooltjes. Deze kleine maar stoere voorjaarsbloeiers brengen ieder jaar weer als eerste kleur in de lente. Je vindt ze nu weer volop bij onze tuincentra in ontelbare kleuren en diverse formaten. Ook voor jouw tuin!

Eindeloos genieten van al die kleur

Kies jij ook voor violen in de tuin of op het balkon of terras? Dan wordt je zeker beloond voor je aankoop. Violen zijn namelijk heel sterk en zullen je dan ook lang laten genieten van hun overweldigende kleuren. Of de dagen nu nog fris zijn of het lentezonnetje al voorzichtig doorkomt, violen bloeien onvermoeid door.

Violen voor iedereen

Dankzij de grote verscheidenheid aan kleuren en formaten zijn viooltjes bij eigenlijk iedereen geliefd. Ze zijn er in diverse opvallende effen kleuren als roze, geel, rood, lila, oranje en blauw. Maar ook sereen wit is natuurlijk prachtig. En wist je dat er ook violen zijn met gecombineerde kleuren? Je kunt violen naar hartenlust in je tuin verwerken. Een violenbed in de volle grond zorgt voor een overweldigend effect. Maar ook in een pot op je balkon of terras zijn de mogelijkheden eindeloos. Mix de kleuren door elkaar voor een bont geheel, kies voor een licht-donker contrast of ga voor ton-sur-ton. De keuze is aan jou. Een vrolijke boel wordt het zeker!

Violen | www.gekopgroen.nl