• Plants & Gifts

   

   

   

   

 • Plants & Gifts

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Nagelkruid, familie van de Rosaceae. De bloemkleur is oranjerood en de bloeitijd is van ca. mei tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 15 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 40 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Verdraagt korte periodes van droogte prima. Natte winters daarentegen niet. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Geum coccineum 'Werner Arends'? De Geum coccineum 'Werner Arends' is ook wel bekend als Nagelkruid. Deze Rosaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 40 centimeter. De Nagelkruid is wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Geum coccineum 'Werner Arends'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Nagelkruid niet!

 • Nederlandse naam: Nagelkruid Wetenschappelijke naam: Geum coccineum 'Werner Arends' Type plant: Vaste plant
 • Geslacht: Geum Familie: Rosaceae Bloemkleur: Oranje, Rood
 • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Mei, Juni, Juli, Augustus, September
 • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
 • Hoogte in CM: 40 Giftig: Nee