• Plants & Gifts

   

   

   

   

 • Plants & Gifts

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Helianthella, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is geel en de bloeitijd is van ca. juli tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 40 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 100 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Helianthella uniflora? De Helianthella uniflora is ook wel bekend als Helianthella. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 100 centimeter. De Helianthella is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Helianthella uniflora? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Helianthella niet!

 • Nederlandse naam: Helianthella Wetenschappelijke naam: Helianthella uniflora Type plant: Vaste plant
 • Geslacht: Helianthella Familie: Asteraceae Bloemkleur: Geel
 • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus
 • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
 • Hoogte in CM: 100 Giftig: Nee