• Plants & Gifts

     

     

     

     

  • Plants & Gifts

Tuinmeubels kiezen

Het nieuwe tuinseizoen breekt aan. Nu we allemaal nog aan huis en tuin gekluisterd zijn en voorlopig niet op vakantie kunnen, maakt u het binnen en buiten natuurlijk zo sfeervol en comfortabel mogelijk. Om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven, de bloemen en de bijen wilt u er letterlijk zo prettig mogelijk bij zitten. Elk jaar zijn er weer nieuwe (design) tuinmeubels, waaruit het maar moeilijk kiezen is. Ons tuincentrum in Bornem geeft u graag wat slimme tips om keuzestress voor uw hoogstpersoonlijke buitenruimte en 'staycation' te voorkomen.

Kieswijzer tuinmeubels

In ons tuincentrum in Bornem vind je een groot assortiment tuinmeubels, van hip en trendy tot tijdloos en klassiek. In alle prijsklassen. Neem alvast een kijkje in onze webshop.

  • Meten is weten. Het lijkt misschien erg voor de hand liggend, maar u kunt zich al snel laten verleiden door een tafel of bank die bij aflevering of ingebruikneming niet op uw terras of dakterras blijkt te passen. Te groot of te klein... Meet daarom de plek waar u uw meubels of tuinset wilt plaatsen eerst goed op. Let vervolgens in ons tuincentrum in Bornem of in onze webshop goed op de afmetingen van de tuinmeubels die u graag wilt hebben.
  • Volg uw smaak en (tuin)stijl. U kunt ook rekening houden met de architectuur en kleuren van uw huis en de harde materialen (stenen, tegels, vlonders) in de tuin of op uw balkon. U kunt kiezen voor contrast en een spannend, verrassend resultaat. Of hebt u liever een eenheid en een rustig, harmonieus effect? Wanneer u de stijl, kleur en materialen van uw tuinmeubels laat aansluiten bij die van de meubels in uw huis kunt u binnen en buiten mooi in elkaar laten overlopen.
  • Let op comfort en functionaliteit. Wilt u lekker rechtop zitten met een kopje koffie en wat leesvoer of urenlang languit volop van de zon genieten? Of heerlijk schommelen in zo'n hippe vrijstaande hangstoel? Wilt u een (opklapbare) bijzettafel voor een glaasje, bordje en een zonnebrandproduct of met het hele gezin uitgebreid aan tafel om buiten lekker te smullen van de barbecue? De keuze voor het materiaal van uw tuinmeubels, of dit nu teak, rvs, aluminium of kunststof is, speelt daar ook een rol in. Het ene materiaal voelt harder of koeler aan dan het andere. Bovendien ligt het ook aan het materiaal of u veel of weinig onderhoud aan uw buitenmeubels hebt. (Teak)houten tuinmeubels vragen bijvoorbeeld meer onderhoud dan kunststof of metalen buitenmeubels. 
  • Kijk meteen naar mooie, bijpassende accessoires, zoals een zwenkparasol, extra kussens, een buitenkleed voor op je terras of balkon, een buitenposter, tuinlampen, windlichten met (geur)kaarsen, grote design potten met geïntegreerde verlichting...

Er is heel veel verkrijgbaar en mogelijk om optimaal te kunnen genieten van een ontspannen vakantiegevoel in eigen tuin of op uw eigen (dak)terras of balkon. Laat u informeren en inspireren in ons tuincentrum in Bornem!